Μανώλης Πετσίτης: Η σύντροφός του, Βίκυ Καρνέζη, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης τους!

Ο Μανώλης Πετσίτης είναι ένα από τα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα λόγω των δημοσιευμάτων σχετικά με τη ΔΕΠΑ. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η σύντροφός του, Βίκυ Καρνέζη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Μαζί σου” και παραδέχτηκε ότι είναι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου. Κουμπάροι θα είναι η επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα, αλλά και ο Άκης Κικιδάκης.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και στην Σάσα Σταμάτη, λέγοντας: ” Είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε πολύ καλά και πολύ ερωτευμένοι. Μας γνώρισε ένας κοινός φίλος. Είναι ψέματα ότι γνωριστήκαμε στην επαρχία, γιατί δεν έχω τραγουδήσει σε επαρχία. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς μας, με την πρώτη ματιά. Τον αγαπάω πολύ τον Μανώλη. Όλα αυτά τα χρόνια που τραγουδάω δεν έχω δημοσιοποιήσει ποτέ σχέση μου και το έκανα γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Είμαι σίγουρη γι’ αυτόν. Δεν τον αλλάζω, είναι ο άνθρωπός μου”.

Η Βίκυ συνέχισε να μιλά με ένθερμα λόγια για τον άνθρωπο που έχει κληθεί από την Εισαγγελία: “Ο Μανώλης είναι άνδρας παλιάς κοπής, παλαιών αρχών και μου αρέσει αυτό. Και στις χαρές και στις λύπες θέλω να είμαστε μαζί”.

Read More

And More