Μανώλης Σαρρής: Η πρώτη ανάρτηση του νικητή του MasterChef στα social media! [pics]

Ο Μανώλης Σαρρής είναι ο νέος Έλληνας MasterChef! Ο 27χρονος μάγειρας από την Πάρο τα κατάφερε και αναδείχτηκε νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής, κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ! Δύο μέρες μετά τη νίκη του στο MasterChef, ο Μανώλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο πλέον ακολουθούν 18.000 followers. Ο Έλληνας MasterChef ευχαρίστησε όλη την ομάδα του παιχνιδιού που τον βοήθησε να φτάσει μέχρι το τελικό και να αναδειχθεί νικητής, ωστόσο την πρωτιά την αποδίδει στους δικούς του ανθρώπους.

«Αλάνια μου! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη όλο αυτό τον καιρό! Μεγάλο μέρος αυτής της πορείας και της νίκης του @masterchefgr ανήκει δικαιωματικά στην οικογένεια μου, φίλους σε Ελλάδα και Άμστερνταμ, τους τρεις κριτές, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πρώην συναδέλφους μάγειρες και όλους όσοι με πίστεψαν!! Σας αγαπώ όλους παρά πολύ keep on pushing babies», έγραψε ο Μανώλης Σαρρής.

Δες τις φωτογραφίες που συνόδευσαν το μήνυμά του:

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση σχολίασε και η Σπυριδούλα: “Είσαι ένας και μοναδικός να θυμάσαι… Ο δικός μας Παριανός μαραθωνιοδρόμος”.

Read More

And More