Μανώλης Σαρρής: Ο νικητής του “MasterChef 3” χώρισε και το ανακοίνωσε on air! [video]

Ο Μανώλης Σαρρής έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον τρίτο κύκλο του MasterChef και, μάλιστα, κατάφερε να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

To πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” μαζί με την πρώην συμπαίκτριά του, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, όπου μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο τρέιλερ του φετινού MasterChef και την επιστροφή του ριάλιτι.

Ο Μανώλης Σαρρής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, αποκάλυψε πώς χώρισε από τη σύντροφό του Λιόρα, με την οποία είχε ανταλλάξει καυτά φιλιά on camera μετά την ανακοίνωση της μεγάλης του νίκης στον τελικό του MasterChef.

«Με τη Λιόρα δεν είμαστε πια μαζί. Δεν γινόταν λόγω απόστασης και άλλων πραγμάτων. Το είχαμε συζητήσει. Η ζωή μου εμένα είναι εδώ τώρα. Έχω γυρίσει μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ από τότε που έφυγα. Δεν γινόταν να έρθει εδώ η Λιόρα και να φύγει από την Ολλανδία. Δουλεύει σε πολύ καλή εταιρεία, έχει μια διαφορετική ζωή. Ήταν πολύ υποστηρικτική μαζί μου και την ευχαριστώ πολύ. Περάσαμε πολύ καλά και μετά το παιχνίδι… Απλά κάποια πράγματα δυστυχώς τελειώνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More