Μανώλης Τζιράκης: Το συγκινητικό τελευταίο αντίο από τον Σάκη Αρσενίου, λίγες εβδομάδες μετά την συνεργασία τους

Μία από τις τελευταίες δουλειές του Μανώλη Τζιράκη που έφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης, ήταν η οπτικοποίηση του τραγουδιού “Οξυγόνο” του Σάκη Αρσενίου. Ο τραγουδιστής στο άκουσμα της είδησης για την ξαφνική απώλεια του 42χρονου, ένιωσε την ανάγκη να στείλει το δικό του μήνυμα για να τον αποχαιρετίσει μέσω των social media.


Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα ενός από τα τελευταία video clip του σκηνοθέτη.

Ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Τζιράκη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του video clip, έγραψε μέσω Instagram: “Μανωλάκη… Αδερφέ μου… Ψάχνω να βρω κάτι να πω κάτι και δεν έχω κουράγιο… Ό,τι και να πω για σένα ειναι λίγο… Τεράστιο ευχαριστώ για τα όσα έμαθα δίπλα σου για όλες τις στιγμές που μέσα απ’ την δουλειά σου μου χάρισες τόσα χρόνια! Χαμόγελα, δύναμη, ενέργεια η ψυχή σου μικρού παιδιού… Διαμάντι! Πολλές σκέψεις και μεγάλη θλίψη… Δεν το χωράει το μυαλό μου το πόσο νωρίς μας άφησες! Πάντα θα εισαι μέσα στην καρδιά μου… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου φιλαράκο μου και να έχεις καλό παράδεισο τρελέ μου”.


Δες εδώ τα μηνύματα των επωνύμων που είχαν συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη αλλά και του Γιώργου Τσαλίκη ο οποίος συνεργαζόταν επί 15 χρόνια με τον Μανώλη Τζιράκη.

Read More

And More