Μάνος Γαβράς: Πρεμιέρα στην Αμερική για τη νέα του ταινία που γυρίστηκε στη Ρόδο! [pics,vid]

Πρεμιέρα με άρωμα Ελλάδας ετοιμάζει στην Αμερική στις 13 Οκτωβρίου ο Μάνος Γαβράς. Ο πολυτάλαντος Έλληνας που κάνει διεθνή καριέρα ως ηθοποιός, παραγωγός (και πρόσφατα ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων) ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο πιο απαιτητικό κοινό την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο “Swing Away.” Συμπρωταγωνίστριά του είναι το πρώην sex symbol από το Τέξας Shannon Elizabeth και παραγωγός ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, πρώτος ξάδελφος του πρώην συμβούλου του Μπιλ Κλίντον!

Πρόκειται για μια αμερικανική ρομαντική κομεντί στην Ελλάδα της κρίσης με ισχυρές δόσεις γκολφ (για τους λάτρεις του είδους), ίντριγκες, έρωτα, ανατροπές, ένα παιδί-θαύμα, σατανικούς Αμερικανούς επιχειρηματίες και πολλά ελληνικά στοιχεία. Εξάλλου και μόνο το ότι τα γυρίσματα έγιναν στην όμορφη Ρόδο με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μας κάνει να σκεφτούμε πως η συγκεκριμένη ταινία έρχεται για να “φυλακίσει” σε μιάμιση ώρα το ελληνικό καλοκαίρι στο νησί.

Η ταινία ως project υπήρχε ως σκέψη από το 2006, ωστόσο το 2016 έγιναν τα γυρίσματα και παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισε η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη.

Ο παραγωγός Τζορτζ Στεφανόπουλος

Εϊμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τα ευχάριστα νέα. Η νέα μου ταινία Swing Away έρχεται στο USA Theaters και το VOD την Παρασκευή 13 Οκτώβρη”, έγραψε ο Μάνος Γαβράς στο Instagram και ανέβασε την αφίσα της ταινίας.

I m very excited to share the good news. My new film @swingawaymovie is coming to USA Theaters and VOD on Friday, October 13th ! To learn more about the film, check out the link in my bio! #swingaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Gavras (@manosgavras) στις

Η ιστορία του έργου απλή και συνάμα διδακτική, μιας και παρουσιάζει τον θρίαμβο του ανθρώπου που όταν επιμένει μπορεί να τα καταφέρει όλα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Έτσι ακριβώς, συμβαίνει και με την ηρωίδα Ζωή Παπαδόπουλος που από τη Νέα Υόρκη βρίσκεται στο σπίτι των παππούδων της στη Ρόδο και εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τους φόβους και το καθήκον…

Υπόθεση του “Swing Away.”

Έπειτα από έναν ατυχή αγώνα, η Ελληνοαμερικανίδα πρωταθλήτρια του γκολφ Ζωή Παπαδόπουλος δραπετεύει από τα φώτα της δημοσιότητας και τη Νέα Υόρκη και «αποσύρεται» στο σπίτι των παπούδων της στη Ρόδο, εκεί που έχει περάσει ξένοιαστα παιδικά καλοκαίρια. Στο γραφικό χωριό θα γνωρίσει εκ νέου τις ελληνικές ρίζες της αλλά και τη δεκάχρονη Στέλλα, ένα παιδί-θαύμα του γκολφ (η οποία έχει έναν κούκλο , λίγο αυστηρό και πολύ γοητευτικό πατέρα)

Τη Ζωή υποδύεται η 42χρονη Σάνον Ελίζαμπεθ που γνωρίσαμε μέσα από το American Pie, η οποία έκανε εντατικά μαθήματα ελληνικών και γκολφ και τον γοητευτικό πατέρα της μικρής πρωταγωνίστριας θα υποδυθεί φυσικά ο Μάνος Γαβράς.

Εκτός από την Σάνον Ελίζαμπεθ, τον Τζον Ο’Χάρλεϊ και τη 10χρονη Βικτόρια Μίλερ, το καστ είναι κυρίως «ντόπιο»: Ρένος Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ολγα Δαμάνη, Χρήστος Σουγάρης και πολλοί κάτοικοι των γύρω χωριών. Αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μάικλ Νίκελς, είναι επίσης ελληνικής καταγωγής και μαζί με τον παραγωγό, ήταν αυτός που ήθελε με πάθος να γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και όχι σε κάποια άλλη χώρα.

Δες το trailer της ταινίας:

Read More

And More