Μάνος Μαγιάτης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του, Χριστίνα

Με ένα baby shower έκπληξη έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Μάνος Μαγιάτης και η σύντροφός του Χριστίνα.

Ο συνεργάτης της Νικολέττας Ράλλη στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” στο Open, που ολοκληρώθηκε πρόωρα, θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και περιμένει κοριτσάκι μαζί με την αγαπημένη του!

«Περιμένουμε και εγώ και η Χριστίνα με αγωνία το μωράκι μας. Η σύντροφός μου βρίσκεται πλέον στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το φύλο του μωρού θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες, αφού και για εμάς θα είναι μια μεγάλη έκπληξη. Οι φίλοι μας έχουν διοργανώσει το ιδανικό baby shower μέσα από το οποίο θα ενημερωθούμε επιτέλους για το φύλο του μωρού. Σίγουρα όταν έρχεται στη ζωή ένα παιδί το πρώτο πράγμα που θέλεις ως γονιός, είναι να είναι πάντα γερό και καλότυχο», ανέφερε στο TLIFE.

Στο baby shower έδωσαν πολλοί φίλοι του Μάνου Μαγιάτη από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων και η καλή του φίλη Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε δύο βίντεο από τη μικρή γιορτή που στήθηκε για το ζευγάρι.

Όπως θα δεις, στο μπαλόνι που έσπασε, αποκαλύφθηκαν τα… ροζ κομφετί λόγω του φύλου του μωρού που θα υποδεχτούν ο Μάνος Μαγιάτης και η αγαπημένη του Χριστίνα…

Με το καλό!

Read More

And More