Μάνος Μαγιάτης: Ευτυχισμένος πατέρας – Τι λέει στο TLIFE για τη γέννηση της κόρης του

Πατέρας έγινε ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στο πλευρό της συντρόφου του, Χριστίνας.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό το TLIFE επικοινώνησε με τον Μάνο Μαγιάτη ο οποίος μίλησε για τη γέννηση της κόρης του.

«Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, αλλά και για την κοινή ζωή που ξεκινήσαμε μαζί με την σύντροφό μου Χριστίνα. Η κόρη μας ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Όλα κύλησαν ομαλά στη γέννα, ήμουν κι εγώ ψύχραιμος, σε αυτό βοήθησε ο γυναικολόγος τον οποίο εμπιστευτήκαμε για τη γέννηση της κόρης μας», ανέφερε ο αρχικά ο Μάνος Μαγιάτης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis)

Μάνος Μαγιάτης – Έτοιμος για τη νέα του καθημερινότητα ως μπαμπάς

«Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο κι έτσι θα επιστρέψουμε όλοι μαζί ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα μας καθημερινότητα. Θα προσπαθήσω να περνώ όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με την κόρη μου, ειδικά τώρα που και η Χριστίνα θα έχει ανάγκη μέχρι να επανέλθει στους ρυθμούς της», ανέφερε ο Μάνος Μαγιάτης.

Όσο για το στο ποιον από τους δύο μοιάζει η μικρή, ο Μάνος Μαγιάτης απαντά χαμογελώντας: «Φυσικά και μοιάζει σε μένα, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς».

«Έχουμε βρει όνομα για την μικρή, ωστόσο δεν θα θέλαμε να το αποκαλύψουμε ακόμη, όλα στην ώρα τους! Η σύντροφός μου είναι εκτός χώρου και κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα media, γνωριστήκαμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί μέσω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, οπότε και τώρα δεν θα επιθυμούσα να δημοσιοποιώ σχέδια περί βάφτισης ή θρησκευτικού γάμου, μέχρι να ανακοινώσουμε κάτι επισήμως», ανέφερε στο TLIFE ο Μάνος Μαγιάτης.

 

Read More

And More