Μάνος Μαγιάτης: Η επιστροφή στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη και η Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Μάνος Μαγιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On time” και τη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από το Love it, για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

 Για την επιστροφή του στην τηλεόραση: “Είναι μια πολύ καλή χρονιά και για τη δική μου επιστροφή επειδή απείχα από μπροστά και με μεγάλη χαρά δέχτηκα τη πρόταση . Παρόλο που βρίσκεται σε μια δύσκολη ζώνη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Η Ιωάννα ήρθε με φόρα από την Κρήτη και έχει αποδείξει όπως και όλη η ομάδα πως κάναμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα”.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου: “Ήρθε από την Κρήτη χωρίς ανασφάλειες. Το μόνο που άλλαζε για εκείνη είναι πως την βλέπει περισσότερος κόσμος. Είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια που ξέρει καλά τι θέλει ο τηλεθεατής. Πατά γερά στα πόδια της και δεν σκέφτεται τι νούμερα θα κάνει. Όπως όλοι μας, δεν κοιτάμε τον ανταγωνισμό και αυτό λειτουργεί υπέρ μας! Γιατί στόχος μας είναι να δίνουμε στον κόσμο μέσα από εμάς, μια εκπομπή που θα αγαπήσει όπως και κάνει ήδη.

“Δεν θα μας αγαπήσουν οι πάντες. Όλοι έχουν αυτούς που δεν τους συμπαθούν και αυτούς που τους συμπαθούν. Το έχει αντιμετωπίσει πολύ ώριμα η Ιωάννα όλο αυτό… Έχουμε πει όλη η ομάδα πως προχωράμε χωρίς να μας επηρεάζει τίποτα και όλο αυτό ήταν θετικό καθώς η ψυχολογία όταν δεν επηρεάζεται από τους γύρω σε οδηγεί στην επιτυχία”.

Για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη. Γιατί πιστεύει ότι είναι ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση; “Μετά τη λήξη της συνεργασία με την Ελένη για δυο με τρία χρόνια κάθε σεζόν είχα προτάσεις για παρόμοιες εκπομπές lifestyle. Όμως είχα επιλέξει να μην κάνω κάτι γιατί εκείνη τη περίοδο ήθελα να ασχοληθώ με ένα δικό μου πρότζεκ, με μια εταιρεία δημοσιών σχέσεων γι αυτό και τις αρνήθηκα. Πιθανόν η πρόταση ήρθε επειδή η Ελένη με είχε καλέσει στην τελευταία της εκπομπή και έγινε ένα refresh και είπαν να ο Μάνος. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανα promo στον εαυτό μου, όπως έκαναν άλλοι συμπαρουσιαστές της γενιάς μου. Άρα πιστεύω πως αυτό το κάλεσμα στην φινάλε της Ελένης πιθανόν να ενεργοποίησε την πρόταση που μου έγινε στον ΣΚΑΙ!”.

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega: “Είναι ένα πρόσωπο που όσα χρόνια και αν περάσουν έχει να δώσει ακόμα πολλά. Η Ελένη δεν ήταν έτοιμη για να κατεβάσει ρολά για πάντα. Πίστευα πως θα γυρίσει, δεν ήμουν σίγουρoς αν θα γυρίσει φέτος ή του χρόνου αλλά είναι το πιο σημαντικό γεγονός στο τηλεοπτικό πεδίο”.

 Τι απαντά σε όσους συγκρίνουν την Ιωάννα Μαλέσκου με την Ελένη Μενεγάκη: “Θεωρώ πως δεν υπάρχει παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα που να μην έχει σπουδάσει στη σχολή “Ελένη” και να μη έχει μάθει έστω και κάτι. Είναι μια έξυπνη γυναίκα η Ιωάννα που ξέρει να διαχειρίζεται το κομμάτι της τηλεόρασης και το μόνο κοινό με την Ελένη είναι πως είναι δυο πανέμορφες γυναίκες. Η καθεμιά έχει τον δικό της χαρακτήρα”.

Read More

And More