Site icon TLIFE

Μάνος Μαγιάτης: Η σύντροφός του πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη τους – Φωτογραφίες TLIFE

Ο Μάνος Μαγιάτης ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, καθώς η σύντροφός του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και ήδη έχει… πάθει έρωτα με την κόρη του! Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 22/9, η σύντροφός του Χριστίνα πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο των νοτίων προαστίων με το νεογέννητο μωρό της και πλέον βρίσκονται σπίτι τους έτοιμοι να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή ζωή τους.

Ο Πέτρος Χόντος και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισαν τον Μάνο Μαγιάτη, με τη σύντροφό του και την κόρη τους κατά την αποχώρησή τους από το νοσοκομείο. Όπως θα δεις το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία! Η μικρή ήρθε στη ζωή για να επισφραγίσει τον έρωτά τους!

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

«Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, αλλά και για την κοινή ζωή που ξεκινήσαμε μαζί με την σύντροφό μου Χριστίνα. Η κόρη μας ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Όλα κύλησαν ομαλά στη γέννα, ήμουν κι εγώ ψύχραιμος, σε αυτό βοήθησε ο γυναικολόγος, κ. Σωτήρης Μήτρου τον οποίο εμπιστευτήκαμε για τη γέννηση της κόρης μας», εξομολογήθηκε ο Μάνος Μαγιάτης σε δηλώσεις του στο TLIFE.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr