Μάνος Πανταζής: Ο… αιώνιος εργένης παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του! [pics]

Ένας από τους τελευταίους εργένηδες της εγχώριας showbiz αποφάσισε να παντρευτεί και να στεναχωρήσει αρκετές γυναίκες. Ο Μάνος Πανταζής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα 43 του χρόνια και, μάλιστα, εκείνος και η σύζυγός του, Αργυρώ Παντελεάκη περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Tο πρώην μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες την δεκαετία των 90’s παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε γιατί έμεινε τόσο καιρό εργένης, πόσο του αρέσει τελικά ο γάμος αλλά και την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Πως αποφάσισε να παντρευτείς εσύ, ο δηλωμένος αιώνιος εργένης;
Όταν ανακοίνωσα στους φίλους μου ότι παντρεύομαι, μου είπαν: “Έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Αφού κρεμάστηκες εσύ, δεν υπάρχει πια καμία πιθανότητα να γλιτώσει κανείς μας”. Πράγματι, ήμουν δηλωμένος αμετανόητος εργένης. Όλοι πίστευαν ότι θα μείνω εγώ να κρατάω τη σημαία ψηλά. Τώρα που παντρεύτηκα, έχω να σου πω, θετική διάθεση να υπάρχει και όλα αντιμετωπίζονται, ακόμη και ο γάμος.
Ήσουν ο τελευταίος της σειράς των ωραίων και αμετανόητων εργένηδων που πέρασαν από τις πασαρέλες των 90’s;
Δεν νομίζω ότι ήμουν ο τελευταίος, μου έρχονται ακόμη τρεις στο μυαλό: ο Φώτης Γιαννιώτης, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Απλώς έκανα εγώ πρώτος την κίνηση να μπω στο club των παντρεμένων. Αγόρια και στα δικά σας!
Μήπως δεν ήσουν τόσο αμετανόητος εργένης, τελικά;
Όταν έχεις φτάσει στα 35 και δεν σου έχει τύχει κάτι σοβαρό – με προοπτική γάμου – λες: “Πέρασαν τα χρόνια και εγώ ασχολούμαι ακόμη με την δουλειά”. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ. Είχα βάλει την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Έρχεται η στιγμή όμως που βρίσκεις τον δάσκαλό σου. Γνωρίζεις ξαφνικά έναν άνθρωπο και λες: “Τώρα ναι, μπορώ να ζήσω με αυτή τη γυναίκα μια ζωή”.
Αυτό σκέφτηκες όταν γνώρισες την Αργυρώ Παντελεάκη;
Όταν τη γνώρισα συνέχιζα να λέω ότι εγώ δεν θα παντρευτώ ποτέ. Είχα μια πολύ έντονη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ο γάμος. Τώρα θα σου πω: “Εγώ εργένης; Last year”. Ο γάμος σου προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία. Δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον είχα πλάσει στο μυαλό μου.
Πόσο χρονών είναι και με τι ασχολείται;
Είναι 32 και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Έχουμε 11 χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά στα δικά μου μάτια φαίνεται πολύ μικρότερη η διαφορά αυτή.

Read More

And More