Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Το καλοκαίρι αφιερωμένο στα παιδιά τους! Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του από την Αίγινα, ενώ ακολούθησε ο δεύτερος προορισμός τους στην Ελαφόνησο, εκεί όπου βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα.

Το ζευγάρι, μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media αποκαλύπτει πώς περνά τις διακοπές του, κάνοντας καθημερινά βουτιές στην πισίνα αλλά και την παραλία.

Η Αγγελική Δαλιάνη εντυπωσιασμένη από τα καταγάλανα τοπία και το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης με παιχνιδιάρικη διάθεση, αναλαμβάνει να συνοδεύσει τα παιδιά του, Νικήτα και Λυδία στις βουτιές τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Ήταν το 2020 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης καλεσμένος σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από τον χώρο της υποκριτικής εξηγώντας του λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή.

«Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, μπορεί να κάνω και λάθος, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, νιώθω ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά», είχε δηλώσει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More