Μάνος Παπαγιάννης: Επέστρεψε στα social media μετά το τραγικό συμβάν στο μαγαζί του! [pics]

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο Περιστέρι. Η καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη στην περιοχή μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν άλλο άνδρα… Ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Όπως καταλαβαίνεις οι δύο ηθοποιοί και ιδιοκτήτες του μαγαζιού συγκλονίστηκαν με αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων αθώων ανθρώπων, που απλά απολάμβαναν τον καφέ τους ένα καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουλίου. Τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης όσο και η Αγγελική Δαλιάνη έκλεισαν τα κινητά τους και απέφευγαν τόσο να μιλήσουν στους δημοσιογράφους όσο και να κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν μερικές ημέρες, η Αγγελική ξεκίνησε τις αναρτήσεις και τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ακολούθησε και ο σύζυγός της. Ο Μάνος Παπαγιάννης δημοσίευσε αρχικά την επίσκεψή του στο κουρείο και στη συνέχεια μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, Νικήτα. Οι δύο ηθοποιοί έκαναν τα πάντα να κρατήσουν την ψυχραιμία τους αυτές τις ημέρες, για χάρη των δύο παιδιών τους.

Όλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν!

Read More

And More