Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την απουσία του από τη δίκη

Αναβολή έχει πάρει η δίκη για την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου.

Η δίκη των δυο ηθοποιών πήρε αναβολή για το φθινόπωρο, εξαιτίας της απουσίας του Μάνου Παπαγιάννη από το δικαστήριο καθώς δήλωσε αδυναμία να εμφανιστεί σε αυτό λόγω ασθένειας. Μετά την εξέλιξη αυτή η Σοφία Παυλίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είχε πει πως ενώ ο κύριος Παπαγιάννης για αρκετό καιρό μετά το περιστατικό που έχει καταγγελθεί έβγαινε σε εκπομπές και υποστήριζε την αθωότητά του, τη μέρα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη να το κάνει επέλεξε να μην εμφανιστεί.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα συνάντησε τον Μάνο Παπαγιάννη έξω από την επιχείρηση που διατηρεί χωρίς όμως εκείνος να κάνει καμία δήλωση.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου, αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη στάση του, θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα παλιά με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη και τον Νίκο Κοκλώνη.

«Κάθε φορά που βλέπω τον Παπαγιάννη θυμάμαι τον Κοκλώνη που έκανε το Celebrity Travel. Είχε πάει ταξίδι τον Παπαγιάννη με τη Δαλιάνη. Τον πετυχαίνουμε στο αεροδρόμιο και τον ρωτάμε κάτι για τον Παπαγιάννη με τη Δαλιάνη και μας λέει: “Παπαγιάννης… Δεν έχω δει πιο αχάριστο άνθρωπο στη ζωή μου”. Του βγήκε τόσο φυσικά…»

Read More

And More