Μάνος Θεοφίλου: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός!

Στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βρίσκονται αυτό το διάστημα ο γιος της Χάρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου και η αγαπημένη του Κατρίνα Τσάνταλη, γόνου της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα κρασιά.
Αν και πολλοί αρχικά, είχαν θεωρήσει πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει, το ζευγάρι δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενο και ευτυχισμένο και κάνει ακόμη και σχέδια για γάμο.

Όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα”, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και χρονολογείται από τον περασμένο Μάιο. Αν και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί με την Εριέττα Κούρκουλου, την Ρεγγίνα Κουρή και την κόρη του Λάκη Λαζόπουλου, Μαριέλη.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού μιλούν για γάμο εντός του 2013, ενώ οι μητέρες των δύο παιδιών γνωρίστηκαν πρόσφατα από κοντά. “Οι σκέψεις για γάμο ήδη υπάρχουν. Όλη η παρέα στοιχηματίζει ότι θα φάει κουφέτα σύντομα και σίγουρα μέσα στο 2013!”.

H Κατρίνα Τσάνταλη με την Ρεγγίνα Κουρή και την Μαριάννα Σμπώκου

Πάντως απο το περιβάλλον τόσο του Μ. Θεοφίλου όσο και της Κ. Τσάνταλη, δεν επιβεβειώνεται η είδηση και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο

Read More

And More