Μάνος Βροντζάκης: Ο personal trainer της Kendall Jenner και της Lindsay Lohan ποζάρει γυμνός και εντυπωσιάζει!

Μάνος Βροντζάκης: Ο personal trainer της Kendall Jenner και της Lindsay Lohan ποζάρει γυμνός και εντυπωσιάζει! | tlife.gr

Τα τελευταία χρόνια, το περιοδικό Down Town κυκλοφορούσε κάθε 1η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS) με ένα αφιέρωμα ενάντια στον ιό HIV. Φέτος, το «γυμνό τεύχος» κατά του AIDS επέστρεψε, αυτή τη φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων.

125 Έλληνες δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνοί στο φακό του Κοσμά Κουμιανού, για να μας υπενθυμίσουν ότι απέναντι στην ασθένεια είμαστε όλοι το ίδιο. Εμείς και το σώμα μας. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν ψέματα, δεν υπάρχουν στολίδια ή ρούχα να καλύψουν τις αδυναμίες και τις επιθυμίες μας.

Ένα από τα πρόσωπα που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους είναι και o Μάνος Βροντζάκης. O personal trainer και μοντέλο πόζαρε κρατώντας ένα βαράκι 10 κιλών στο χέρι, εντυπωσιάζοντας με το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει. Όπως θα διαπιστώσετε, ο γυμναστής της Kendall Jenner, της Lindsay Lohan και των Dsquared έχει κοιλιακούς-φέτες, ανάγλυφα μπράτσα και το στέρνο αρχαίου Σπαρτιάτη, που σίγουρα θα τα ζήλευε ο κάθε άντρας.

Δες την φωτογραφία:

READ more