Μάντεψε ποια σταρ παραμέλησε τον εαυτό της και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί!

Ο λόγος φυσικά για την Sharon Stone που παραδέχτηκε ότι σταμάτησε εδώ και κάποιους μήνες να πηγαίνει στο γυμναστήριο απλώς επεισή “δεν είχα όρεξη”. Παρόλα αυτά παραδέχεται ότι νιώθει να πιέζεται να δείχνει όμορφη φορώντας μπικίνι στις διακοπές της και ανησυχεί για την κυτταρίτιδα που έχει.

/
Όπως δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός “Θα πάω διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν τα περιοδικά, θα βάλουν έναν κύκλο γύρω από τον ποπό μου, θα τον μεγενθύνουν και θα γράψουν “μα τι συνέβη στον ποπό της και μοιάζει σαν σακούλα με τυρί;”
“Εγώ πάλι πιστεύω ότι μοιάζει με κρέμα! Θα έπρεπε σε εκείνο το σημείο να κάνω τατουάζ που να λέει “Πολύ θα ήθελες να το δαγκώσεις” δηλώνει η αφοπλιστική Sharon αστειευόμενη για τις φωτογραφίες που θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα την παρουσιάζουν γεμάτη κυτταρίτιδα.

Και για του λόγου το αληθές ιδού:

Η Stone εμφανίστηκε γεμάτη κυτταρίτιδα σε πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Καλιφόρνια.
Όπως όμως επίσης παραδέχεται, όταν αποφασίζει να γυμναστεί πηγαίνει στο κοντινό της γυμναστήριο και γυμνάζεται… άγρια! Μάλιστα έχει και ένα μικρό μυστικό: φοράει ειδικά παπούτσια και βάρη με τα οποία κολυμπάει μέσα στην πισίνα της για καλύτερα αποτελέσματα!

Η ηθοποιός έχει για πρότυπό της την Jane Fonda και τις περίφημες κασέτες γυμναστικής της και τονίζει ότι όταν το πάρει απόφαση κάνει τα πάντα για τη σιλουέτα της, δηλαδή γυμνάζεται και τρώει υγιεινά.

Το παράξενο είναι ότι μόλις πρόσφατα η Stone φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα ενώ δήλωσε ότι είναι έτοιμη για νέα σχέση αφού τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει.

Είναι σίγουρη;

Read More

And More