Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Mια πολύ όμορφη περίοδο διανύει στην προσωπική της ζωή η Μαντώ Γαστεράτου αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Μαντώ Γαστεράτου που έχει ήδη έναν γιο, τον Γιώργο, σε λίγο καιρό θα δει την οικογένειά της να μεγαλώνει με τον ερχομό της κορούλας της στη ζωή. Η ίδια, απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της χωρίς να σκέφτεται το νούμερο της ζυγαριάς που ανεβαίνει.

Χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν, πριν ακόμη μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, και αφού έγραψε όσα έφαγε μέσα στη μέρα τονίζοντας ότι δεν αγχώνεται για το βάρος της, αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχει πάρει 10 κιλά.

«Σήμερα αφού κατέβασα μια τυρόπιτα, ένα μιλκσεικ βανίλια, ένα κρουασάν βουτύρου, ένα πιάτο φασολάδα με φέτα και ψωμί, μια μπανάνα, νουντλς και τώρα βρίσκομαι μπροστά στο ψυγείο face to face με ένα κομμάτι αμαρτωλό κανταΐφι, σκέφτομαι: Μαντουλα υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνεις έτσι μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα… Τώρα που το ξανασκεφτομαι βέβαια να σου πω την αλήθεια μια ζωή την έχουμε! Θα το φάω! Μαντάρα + 10kg ήδη!!!! Όχι θα κάτσω να σκάσω, τι λες καλέ τι λες καλέ που θα πεθάνωωω….» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Read More

And More