Μαντώ Γαστεράτου: Δες πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, 25 μέρες πριν γεννήσει! [pic]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Εν αναμονή του… πελαργού, η Μαντώ δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πρόσφατα, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Γιώργος.

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε, λοιπόν, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, 25 μέρες πριν υποδεχτεί το παιδί της, που τόσο πολύ ανυπομονεί να γνωρίσει.

Κρατώντας έναν πίνακα που είχε σχηματίσει με γράμματα την πρόταση “Έτοιμη να σκάσω!” , πόζαρε χαμογελαστή καθισμένη στο πάτωμα του παιδικού δωματίου που έχει ετοιμάσει για τον μπέμπη της, σχολιάζοντας στη λεζάντα που συνόδευε το στιγμιότυπο: “25 και σήμερα;” .

Read More

And More