Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε την κοιλιά της εγκυμοσύνης της έργο τέχνης και τώρα τη θαυμάζει με τον γιο της (pic)

Η ζωή της Μαντώς Γαστεράτου πήρε μια νέα τροπή όταν τον Σεπτέμβριο του 2018 αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Ισηγόνη. Ωστόσο ο ερχομός του γιου τους, Γιώργου τον Ιανουάριο του 2020 ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Και μπορεί η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός να έχει παραδεχτεί πως στην αρχή ήταν δύσκολο να κατανοήσει όσο ένιωθε για το παιδάκι της πλέον όμως δε χορταίνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του, κάτι που τώρα λόγω καραντίνας θα έχει τη δυνατότητα να κάνει με μεγαλύτερη ευκολία.

Σήμερα μάλιστα, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία μαμά και γιος ποζάρουν μπροστά στο έργο τέχνης που έφτιαξε εκείνη με την κοιλιά της εγκυμοσύνης της.

“Ναι εσύ ήσουν στην κοιλίτσα μου… Τωρα σε έχω αγκαλιά μου ούτε εσύ ούτε εγώ το πιστεύουμε ότι ήσουν εκεί μέσα… Πόσο γρήγορα μεγαλώνεις καρδιά μου” ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντώ Γαστεράτου.

Read More

And More