Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

Η Μαντώ Γαστεράτου τον τελευταίο 1,5 χρόνο απολαμβάνει την μητρότητα, αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση του γιου της, Γιώργου. Η γνωστή παρουσιάστρια με μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε τις προσπάθειες που έκανε προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως στην προσπάθεια αδυνατίσματος συνέβαλε το πρόγραμμα γυμναστικής με το… καρότσι του γιου της.

“Οταν πήρα στην εγκυμοσύνη μου 25 κιλά, κάποιες φίλες μου που είχαν ήδη γεννήσει μου λέγανε “Μαντώ μην ανησυχείς το σώμα επανέρχεται…”, και έτσι είναι! Αν θέλεις να καταφέρεις ένα στόχο, μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει με το ζόρι. Άκουσε το μυαλό και το σώμα σου και ακολούθησε τους ρυθμούς σου! Ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του γιου μου το σώμα μου επανήλθε, βρήκα τρόπους να χάσω τα παραπανίσια κιλά και τη χαλάρωση χωρίς να το καταλάβω! Αλήθεια λέω! Ούτε στερήθηκα το φαγητό ούτε εξαντλήθηκα στην γυμναστική”, ανέφερε αρχικά σε ανάρτησή της στο instagram.

Και στη συνέχεια η Μαντώ Γαστεράτου συμπλήρωσε…

Στην πρώτη περίπτωση σταδιακά απλά ελάττωσα τις ατασθαλίες στο φαγητό και τα γλυκά και στην δεύτερη, γυμναζομουν μαζί με τον Γιωργάρα… πήρα αυτό εδώ το καρότσι  και άρχισα να τρέχω… είναι η καλύτερη γυμναστική που κάνω για το σώμα μου και η καλύτερη σύνδεση που έχω με τον γιο μου! Ενώ αυτός απολαμβάνει τις βόλτες του σαν βασιλιάς, εγώ κάθε φορά προσαρμόζω το καρότσι όπως με βολεύει, είτε στην μέση μου, είτε στο ποδήλατο, είτε τρέχοντας απλά…

Read More

And More