Μαντώ Γαστεράτου: Η απίθανη έκπληξη που έκανε στον σύζυγο της για την πρώτη επέτειο γάμου τους! [video]

Μαντώ Γαστεράτου: Η απίθανη έκπληξη που έκανε στον σύζυγο της για την πρώτη επέτειο γάμου τους! [video] | tlife.gr

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Μαντώ Γαστεράτου, αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, γιόρτασε την επέτειο του γάμου της διοργανώνοντας μια έκπληξη στον άντρα της ζωής της, που τον άφησε άφωνο.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια καλών τους φίλων, αλλά και της κουμπάρας τους, Μπάγιας Αντωνοπούλου, στόλισαν το σπίτι του ζευγαριού όπως αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση και περίμεναν καρτερικά την μέλλουσα μανούλα να επιστρέψει μαζί με τον σύζυγό της.

Όταν, λοιπόν, έφτασαν και οι «συνεργοί» της άκουσαν τη Μαντώ να βάζει τα κλειδιά στην πόρτα, ξαφνικά άρχισε να παίζει δυνατά το τραγούδι «Ένα» της Πέγκυς Ζήνα, με τον Νίκο Ισηγόνη να μένει έκπληκτος και να χαμογελά αρχικά αμήχανα, αφού έγινε κάτι που δεν περίμενε.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια δεν σταματούσε να γελά, κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ οι καλεσμένοι τους χειροκροτούσαν δυνατά, όσο εκείνος προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι Μαντώ και Νίκο!

READ more