Μαντώ Γαστεράτου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την 4η επέτειο του γάμου τους

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Μαντώ Γαστεράτου και τον Νίκο Ισηγόνη, καθώς γιόρτασαν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια που απέκτησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της με τον αγαπημένο της, με αφορμή την επέτειό τους, το βράδυ της Πέμπτης 23/9 θέλησε να κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

«22.9.2018.Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκα τον “τελειο κύριο Νικο”! Ναι για εμένα συνεχίζει να είναι τέλειος. Συνεχίζει να είναι εκείνος ο άντρας που θαυμάζω, αγαπώ και σέβομαι! Εκείνος που στέκεται δίπλα μου σαν σύζυγος, σύντροφος, φίλος και πατέρας. Που με κάνει να ονειρεύομαι ότι θα γεράσουμε μαζί και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο παρέα, σαν εκείνα τα ζευγάρια συνταξιούχων που τα βλέπεις και ονειρεύεσαι κάποτε να είσαι έτσι κι εσύ.

Ο άνθρωπος που όταν έχω πρόβλημα, μόνο με ένα βλέμμα του και με την ηρεμία της φωνής του ξέρει να με ησυχάζει. Εκείνον τον ήρωα που αντέχει όλα τα στραβά και ανάποδα μου κι ακόμα κι αυτά τα βρίσκει χαριτωμένα! Το τυπάκι εκείνο που δεν ενδιαφέρεται για τα social media και αποφεύγει τις φωτογραφίες και τα δήθεν… Τον Mr Google που κάθε φορά τον ρωτάω ότι κουλό μου κατέβει στο κεφάλι και ναι έχει για όλα μια απάντηση!

Την κινητή εγκυκλοπαίδεια ιστορίας, μαθηματικών και γεωγραφίας που κάθε φορά με εκπλήσσει με το εύρος των γνώσεων του. Τον τύπο εκείνο που όλοι μου οι φίλοι έχουν respect και λατρεύουν! Εκείνος που βρίσκει τέλεια τα καρβουνιασμενα φασολάκια που μου έχουν αρπάξει στην κατσαρόλα. Ο άνθρωπος που με έκανε να υιοθετήσω τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου, αυτόν της μητέρας! Αυτός που ξυπνάει αχαραγα το πρωί για την δουλειά και γυρίζει στο σπίτι κουρασμένος το βράδυ για να μην μας λείψει τίποτα!
Ο πιο τρυφερός και υπέροχος μπαμπάς… Με μια λέξη ο πιο γ@μ@τος τύπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου!

REALITY 

Όλα τα παραπάνω και τόσα άλλα που κρατάω για εμένα και εκείνον που δεν μπορώ να μοιραστώ…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντώ Γαστεράτου.

Read More

And More