Μαντώ Γαστεράτου: Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια κάνει pilates και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της [video]

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Μπορεί η ίδια στην αρχή της εγκυμοσύνης της να ήταν κάπως φειδωλή στις δηλώσεις της, ωστόσο, πλέον η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει και δεν κρύβει την ευτυχία της για αυτό που της συμβαίνει.

Μέχρι στιγμή, η μέλλουσα μανούλα δεν έχει αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμά της. Μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται, προκειμένου να είναι fit και κατά τη διάρκεια της κύησης. Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, η ίδια επισκέφτηκε την Μαρία Λουίζα Βούρου στο studio pilates που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη και έκαναν μαζί την προπόνησή τους, την οποία κατέγραψαν με κάμερα για το κανάλι της Μαντώς Γαστεράτου στο YouTube.

H Μαρία Λουίζα, ως pilates instructor και fitness blogger, ξέρει καλά τι ασκήσει πρέπει να κάνει μια εγκυμονούσα, αφού τις ίδιες έκανε και η ίδια ένα χρόνο πριν. Φορώντας, λοιπόν, τα αθλητικά τους έκαναν την γυμναστική τους, με την Μαντώ να έχει ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της και να την επιδεικνύει περήφανα στον φακό.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Η εγκυμοσύνη πάει πολύ στη Μαντώ Γαστεράτου!

Read More

And More