Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της και το πώς βίωσε τον τοκετό! [pics,video]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου καθώς, στις 6 Ιανουαρίου, έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, που πρόκειται να πάρει το όνομα Γιώργος. Ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους, ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Από εκείνη την ημέρα, η παρουσιάστρια δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Λόγω των υποχρεώσεών της ως μητέρα πια, η Μαντώ δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο πέραν του γιου της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, η νέα μανούλα έκανε και το πρώτο της video για το 2020 στο κανάλι της στο YouTube, από το οποίο απείχε για αρκετό χρονικό διάστημα. Σ’ αυτό, λοιπόν, μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, το πώς βίωσε την εμπειρία του τοκετού και την νέα ζωή της ως μητέρα.

«Είχα πει στον άντρα μου ότι θα γεννήσω ανήμερα των Φώτων. Ενώ κοιμόμασταν, ξύπνησα γιατί κατάλαβα ότι μου έσπασαν τα νερά. Πίστευα ότι όταν συμβεί αυτό θα πάθω κρίση πανικού, ωστόσο, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Ξύπνησα τον άντρα μου και του είπα ότι γεννάω, πήρα βαθιές ανάσες και τηλεφώνησα στη γιατρό. Έκανα ένα ντους, πήρα την τσαντούλα μου, έβαλα την γουνάρα μου και φύγαμε με τον άντρα μου για το μαιευτήριο. Όλοι μου οι συγγενείς είχαν φτάσει στο μαιευτήριο πριν από εμένα…», περιέγραψε μεταξύ άλλων.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τα συναισθήματα εκείνη την ώρα ήταν πάρα πολύ περίεργα… Στην αίθουσα τοκετού κάτσαμε γύρω στις δέκα ώρες. Περιμέναμε να γεννήσω φυσιολογικά… Δεν είχα καθόλου πόνους γιατί είχα κάνει επισκληρίδιο. Ούτε στο στάδιο της εξώθησης πόνεσα ιδιαίτερα. Δύο ολόκληρες ώρες το παλέψαμε, αλλά επειδή το δικό μου μωρό γεννήθηκε 4 κιλά και 10 γραμμάρια και επειδή το δικό μου σώμα δεν μπορούσε να το βοηθήσει να περάσει το κεφαλάκι του, αναγκαστήκαμε το να φέρουμε στη ζωή με καισαρική… Εκείνη τη στιγμή φοβάσαι γιατί πας γρήγορα στο χειρουργείο. Η διαδικασία αυτή κρατάει μόνο λίγα λεπτά…».

Αναφερόμενη στις πρώτες στιγμές μετά τον τοκετό, εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχει η στιγμή που βλέπεις το μωράκι σου. Ήμουν τόσο πανικοβλημένη, από το στήθος και κάτω δεν καταλάβαινα τίποτα. Όταν το αντίκρισα για πρώτη φορά τα δάκρυα έτρεχαν κορόμηλο… Ήταν ένα τεράστιο μωρό… Γελάσαμε όλοι στο χειρουργείο γιατί εκεί ξαφνικά κατούρησε τη νοσοκόμα… Όταν στο βάζουν στο στήθος το μπεμπάκι σου είναι ανεπανάληπτα…».

«Έπειτα από ένα πολύ μικρό Break επανέρχομαι με το πρώτο βίντεο για το 2020, και αυτό δεν είναι άλλο από το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το πιο σημαντικό κομμάτι, η πιο σπουδαία εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι τα 31 μου χρόνια… τη γέννα του γιου μου του Γιωργάκη μου! Σε αυτό το Story time θα σας διηγηθώ όλα όσα έζησα εκείνη την ημέρα. Μην νομίζεις ότι θα δεις κάτι φυσιολογικό, αφού όλα MADARA τα κάνω… Καλωσήρθες σε ευχαριστώ που με θέλεις για παρέα σου!», έγραψε ως λεζάντα στο video που μοιράστηκε.

Εμείς της ευχόμαστε να ξαναζήσει αυτό το… θαύμα!

Read More

And More