Μαντώ Γαστεράτου: Η έντονη συγκίνηση στη βάφτιση της κόρης της – «Τόσο κλάμα, ούτε στον γάμο μου»

Μια άκρως ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη καθώς βάφτισαν την 11 μηνών κόρη τους. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Κυβέλη, ενώ νονά της ήταν η καλή φίλη της, Ζωή Κρονάκη με τον σύζυγό της.

Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη βάφτιση της κόρης της.

«Ήμουν τόσο αγχωμένη. Δεν το περίμενα. Έχει πάρα πολύ ζέστη και φοβόμουν για τους ανθρώπους, για το μωρό, αλλά όλα καλά. Τόσο κλάμα, ούτε στον γάμο μου. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Μας άρεσε πάρα το όνομα Κυβέλη και το επιλέξαμε. Είναι πολύ μελωδικό και ηχεί στα αυτιά μου πολύ όμορφα. Μου λέει ο άνδρας της Ζωής, ο Τάσος, που είναι νονός και αυτός, θα πω “Νεφέλη”. Του λέω “Θα πεις Κυβέλη, γιατί θα γίνω από δυο χωριά”. Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ. Το μωράκι δεν έκλαψε. Τι να κλάψει; Είχε τους καλύτερους νονούς. Την βουτήξαμε και δροσίστηκε λίγο» ανέφερε συγκινημένη η Μαντώ Γαστεράτου.

«Το βαφτίσαμε το μωράκι, σήμερα στους καύσωνες. Έγινε και αυτό τελείωσε. Είναι ένα μωράκι υπέροχο, ήρεμο, χαρισματικό. Το ένιωσα πάρα πολύ το μυστήριο. Δεν σταματήσαμε να κλαίμε σε αυτό το μυστήριο. Νιώθω πολύ χαρούμενη που είναι η νονά της Κυβέλης», ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.

Read More

And More