Μαντώ Γαστεράτου: Η νέα φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και το άγχος για την επιστροφή στο σπίτι

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν λίγες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου αφού στον κόσμο ήρθε η κορούλα της, το δεύτερο παιδάκι από τον γάμο της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει τη νέα πραγματικότητα με την κορούλα της παρά τις δυσκολίες που αυτή έχει ενώ ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της όπου βρίσκεται ο μεγάλος της γιος Γιώργος. 

Η Μαντώ Γαστεράτου πριν λίγη ώρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και δυο νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο όντας έτοιμες με την κόρη της να αναχωρήσουν για το σπίτι τους.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της η ραδιοφωνική παραγωγός, το άγχος για το πως ο γιος της θα υποδεχτεί την αδερφούλα του είναι μεγάλο.

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Read More

And More