Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της! [pic]

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ανάβυσσο έχοντας στο πλάι τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ύστερα από τρία χρόνια κοινής πορείας και σίγουρα αυτή η μέρα θα τους μείνει αξέχαστη μιας και έζησαν με την ψυχή τους κάθε στιγμή. Ενάμισι χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020 η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού εκείνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι είναι full in love και πορεύεται ευτυχισμένο μέσα στον έγγαμο βίο! Η Μαντώ Γαστεράτου αυτή την περίοδο έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική της ζωή και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της ενώ ο περήφανος μπαμπάς την βοηθάει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το πρωί του Σαββάτου, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τον ευχάριστο και τρυφερό τρόπο με τον οποίο την ξύπνησε ο σύζυγός της. Όπως θα δεις στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος Ισηγόνης έφερε στην αγαπημένη του ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι, γεγονός που την συγκίνησε πολύ.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαντώ Γαστεράτου ξύπνησε με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More