Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 3 μηνών γιο της!

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται μέσα στο σπίτι της το τελευταίο διάστημα και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με τον τριών μηνών γιο της. Η ξανθιά παρουσιάστρια βιώνει το θαύμα της μητρότητας και είναι ευγνώμων γι’ αυτό το μικρό πλάσμα που ήρθε στη ζωή της και την πλημμύρισε με απέραντη ευτυχία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη εξέφρασε τις σκέψεις της για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και έστειλε το δικό της μήνυμα.

“Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του.

Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία… Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος”.

Η Μαντώ Γαστεράτου κρατάει στην αγκαλιά της την ευτυχία!

Read More

And More