Μαντώ Γαστεράτου: Ξεκινάει πάλι το pole dancing και είναι ευτυχισμένη! [pic]

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της! Η παρουσιάστρια μετά το μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα της το καλοκαίρι, με την παρουσίαση της δικής της πρωινής εκπομπής, ανυπομονεί να υλοποιήσει τα επόμενα πλάνα της. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια σύντροφός της, κλείνοντας έτσι την καλοκαιρινή περίοδο με τον καλύτερο τρόπο.

Η Μαντώ είναι full in love και πλέον το κρύβει. Αυτό τον καιρό μπορεί ασχολείται με το youtube channel της και με διάφορες συνεργασίες που έχει εκτός τηλεόρασης, όμως αποφάσισε να επιστρέψει σε μια παλιά της αγάπη. Η όμορφη Μαντώ λοιπόν ξεκινάει πάλι το pole dancing και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ειδικότερα, έγραψε: “Έχουν περάσει ακριβώς τρία χρόνια από τότε που σταμάτησα το pole dancing, κάθε μέρα λέω άντε να πάω να γραφτώ να ξαναρχίσω! Today λοιπόν is the day… περιμένω την δασκάλα γιατί εννοείται ότι έβαλα στύλο σπίτι και ξεκινάμε! Να τσιμπήσω και κάτι όμως πριν όλη μέρα είμαι στο πόδι! Άντε καλή μου αρχή… Θα κλάψει η μάνα του Πελέ…”

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More