Μαντώ Γαστεράτου: Νέες φωτογραφίες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα στο μαιευτήριο!

Η Μαντώ Γαστεράτου εδώ και λίγα 24ωρα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, μάλιστα, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία της με τον νεογέννητο μπέμπη και μας έκανε να… λιώσουμε.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, η κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Μπάγια Αντωνοπούλου, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα εξίσου τρυφερό στιγμιότυπο, ενώ και η φωτογράφος Μαρίνα Ναυροζίδου, η οποία εξειδικεύεται σε φωτογραφίες εγκύων, νεογέννητων και μωρών, δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες της νέας μανούλας με τον νεογέννητο γιο της μέσα στο μαιευτήριο.

Όπως θα δεις παρακάτω, στις εν λόγω ασπρόμαυρες λήψεις απεικονίζεται η Μαντώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, κρατώντας στοργικά στην αγκαλιά της τον γιο της και με το χαμόγελο της ευτυχίας που βιώνει να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Read More

And More