Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης: Η νέα φωτογραφία του γιου τους είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα!

Η Μαντώ Γαστεράτου εδώ και μιάμιση εβδομάδα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Πρόσφατα, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία της με τον νεογέννητο μπέμπη και μας έκανε να… λιώσουμε. Από τότε, όμως, οι αναρτήσεις της σταμάτησαν, καθώς λόγω των υποχρεώσεών της ως μητέρα πια, δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο πέραν του γιου της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, η όμορφη μανούλα έκανε comeback στα Instagram μια νέα φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο μικρός της πρίγκιπας να είναι ξαπλωμένος στην κούνια του και το χέρι του μπαμπά του να κρατά τρυφερά το ποδαράκι του.

“I LOVE MY SON! 100% ευτυχισμένη, 100% ενθουσιασμένη, 100% ερωτευμένη, 100% νυσταγμένη #happymommy #happy #myson”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More