Baby bloom!

Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης: Βάφτισαν το γιο τους! Φωτογραφίες

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγός της, Νίκο Ισηγόνη, καθώς βάφτισαν το μοναχογιό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στην Ανάβυσσο, τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η γλυκιά Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους άλλαξε τη ζωή πλημμυρίζοντάς την με ατέλειωτη χαρά.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. 

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με τον πρωταγωνιστή της ημέρας να κλέβει φυσικά την παράσταση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στη βάφτιση του μικρού Γιώργου και αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου απαθανάτισε τη Μαντώ Γαστεράτου με τον Νίκο Ισηγόνη αλλά και την κολλητή φίλη της και δημοσιογράφο, Μπάγια Αντωνοπούλου

Δες φωτογραφίες:

 

 

Τη διοργάνωση του πάρτυ που ακολούθησε, ανέλαβε το Sparkling Day (@sparklingday_events) www.sparklingday.gr.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More