Μαντώ Γαστεράτου: Ο γλυκός αποχαιρετισμός στην Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να αποχαιρετήσει την Ελένη Μενεγάκη ευχαριστώντας την για την ευκαιρία που της έδωσε να δουλέψουν μαζί. Η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός συνεργάστηκε με την ωραία Ελένη την τελευταία χρονιά της τηλεοπτικής πορείας της, μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη, αφού ήταν έγκυος και στη συνέχεια γέννησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της.

“Η πρώτη φορά που γνώρισα την Ελένη μας από κοντά! Ούτε καν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω… πιτσιρικά τότε στα πρώτα μου βήματα στο mad. Από τότε έλεγα ότι μια μέρα, θα δουλέψω μαζί της. Ο καιρός πέρασε, από πιτσιρικά έγινα μαμά και βρέθηκα να δουλεύω μαζί της, την πιο σημαντική περίοδο της ζωής μου! Στην εγκυμοσύνη μου και στη γέννηση του μονάκριβού μου!

@elenimenegaki Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω και δουλέψω μαζί σου, σε ευχαριστώ για το “το κορίτσι προσέξτε παιδιά”, “η μανούλα να φάει πρώτη”, “όταν είσαι έτοιμη, εμείς εδώ είμαστε”… Και άλλα τόσα που κρατάω στην καρδιά μου!”, ήταν τα λόγια της Μαντώ Γαστεράτου.

 

Read More

And More