Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο μωρό της – «Έχει σωματικό και ψυχικό πόνο»

Τα πρώτα 24ωρα με το νεογέννητο μωρό της περνά η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία  στις 8 Αυγούστου γέννησε την κόρη της σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 11/8, η παρουσιάστρια και youtuber ανέβασε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτά, περιέγραψε πώς κυλούν οι πρώτες ημέρες…

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά» ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή» συμπλήρωσε η Μαντώ Γαστεράτου.

Ολοκληρώνοντας, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε: «έχω άπειρη βοήθεια όμως εδώ από τη γιατρό μου και τη μαία μου και φυσικά όλα τα κορίτσια στο μαιευτήριο, που δεν ξέρω πώς να τα ευχαριστήσω. Γενικά είμαι άνθρωπος που φοβάται και αποφεύγει πολύ τον σωματικό πόνο, παρόλο που το έχω ξαναζήσει στον Γιωργάκη μου. Τώρα στη μικρή για κάποιον λόγο ανησυχούσα πιο πολύ. Ίσως γιατί ήξερα τι με περιμένει. 

Όμως ο σεβασμός, η φροντίδα, η τρυφερότητα που λαμβάνω από όλους, με κάνει να νιώθω 100 φορές πιο δυνατή».

Read More

And More