Μαντώ Γαστεράτου: Τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και το όνομα που θα δώσει στο μωρό

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και η Μαντώ Γαστεράτου ανυπομονεί! Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που φέτος συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη, διανύει μία από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της, καθώς σε περίπου ενάμισι μήνα από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη. Η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας πως και πως τη στιγμή που θα γνωρίσει τον γιο της.

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει επιλέξει όλους αυτούς τους μήνες να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και να μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η ίδια ζήτησε από τους followers της να της κάνουν της κάνουν ερωτήσεις. Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχτηκε ήταν το πόσα κιλά έχει πάρει, το πότε γεννάει αλλά και το πώς θα ονομάσει τον γιο της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει πάρει 14 κιλά, ότι θα γεννήσει τα Χριστούγεννα και ότι το μωρό της θα πάρει το όνομα Γιώργος.

Η Μαντώ Γαστεράτου θα γεννήσει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου!

Read More

And More