Μαντώ Γαστεράτου: Τα μαγειρικά καμώματα και οι στιγμές με τον 3,5 μηνών γιο της [pics]

Με τον πιο όμορφο τρόπο μπήκε το 2020 για τη Μαντώ Γαστεράτου, μιας και έγινε για πρώτη φορά μητέρα!  Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 6 Ιανουαρίου και από τότε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Το ζευγάρι τηρεί ευλαβικά όλο αυτό το διάστημα τα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση, προκειμένου να προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερο τον γιο του αλλά και να προστατευτεί το ίδιο.

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μέσα στην καραντίνα, αφού ο μικρός Γιώργος είναι πολύ ζωηρός, όμως δεν χάνει το κέφι της και τη θετική της ενέργεια! Η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παίζοντας με τον πρίγκιπά της ενώ όταν εκείνος κοιμάται, μαγειρεύει και κάνει τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού. Από την καθημερινότητά τους δεν λείπει φυσικά η “μετακίνηση 6” κοντά στο σπίτι, αφού ο ηλιόλουστος καιρός αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για σύντομες αλλά χαλαρές βόλτες.

Αυτή τη φορά, η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την λαχταριστή πίτσα που έφτιαξε με τα χεράκια της, στιγμιότυπα με τον γιο της αλλά και χαλαρές στιγμές της.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαντώ Γαστεράτου σε μία από τις βόλτες της!

Read More

And More