Μαντώ Γαστεράτου: Το απίστευτο σχόλιο που άκουσε για την ηλικία της

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από αυτά επιλέγει να μοιράζεται συχνά σκέψεις της αλλά και πράγματα της καθημερινότητάς της που την προβληματίζουν. 

Μια ατάκα που άκουσε σήμερα και είχε να κάνει με την ηλικία της, την έβαλε σε αρκετές σκέψεις, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram.

«Έφτασε και για μένα η στιγμή που άκουσαν τα αφτιά μου την ατάκα: “αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της…” κι έτσι σήμερα το πρωί όπως κοίταζαν τα μάτια μου στον καθρέφτη την πιο ώριμη αυτή γυναίκα, προσπαθούσα να αναγνωρίσω το είδωλο της νεαρής κοπέλας που δεν χάθηκε αλλά συμφιλιώθηκε με την γυναίκα που κοιτάζω σήμερα.

Τις αγαπώ και τις δύο… κι αν λυπάμαι για κάτι δεν είναι η “πολυτέλεια της νιότης” που αρχίζει να ξεθωριάζει, μα τα χρόνια που πέρασα στα “νιάτα” μου και δεν με κοίταζα με τα ματιά που με κοιτάζω σήμερα! Και αν με ρωτούσατε πως είναι σήμερα “αυτή που ήταν ωραία στα νιάτα της…” θα σας έλεγα πιο όμορφη από ποτέ και μέσα κι έξω!» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Read More

And More