Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το μαγικό ταξίδι της στην Πορτογαλία

Μια διαφορετική νότα θέλησε να δώσει στο φετινό καλοκαίρι της η Μαντώ Γαστεράτου και ενώ οι περισσότεροι Έλληνες ταξίδεψαν στα νησιά μας, εκείνη θέλησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ο προορισμός που επέλεξε η ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, ήταν η Πορτογαλία. Η ίδια δεν είχε βρεθεί ξανά εκεί και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της, ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος.

Η εξόρμηση του ζευγαριού ξεκίνησε από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, όπου περιηγήθηκαν τις πρώτες ημέρες, περπάτησαν στα γραφικά μέρη τους, επισκέφθηκαν αξιοθέατα και άλλα πολλά.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Σίντρα, μια περιοχή γεμάτη παλάτια, κάστρα, λίμνες, απέραντο φυσικό τοπίο, με την Μαντώ Γαστεράτου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αμέτρητες φωτογραφίες από τα πανέμορφα μέρη.

Σειρά μετά από λίγες ημέρες είχαν τα νησιά Αζόρες, το μέρος που ξετρέλανε την Μαντώ Γαστεράτου, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

«Συγκλονίζει η μαγεία και η δύναμη της φύσης στην ψυχή! Σε αυτό το ταξίδι έκτος από την απέραντη ομορφιά συναντώ και τον εαυτό μου… καθώς η κάθε μέρα περιλαμβάνει ατελείωτες ώρες περπατήματος στα πανέμορφα δάση, ανάβαση στα καταπράσινα βουνά και εξερεύνηση! Έχω αδειάσει από σκέψεις και νοιώθω το μυαλό μου πιο καθαρό από ποτέ… είναι αυτό που λέμε “θα πάρω τα βουνά” πόσο μα πόσο ευεργετικό!

Νομίζω πως τόση ομορφιά, δεν έχω αντικρίσει ξανά στην ζωή μου! Για όσους αγαπάτε τα ταξίδια, θα σας πρότεινα να οργανώσετε οπότε θελήσετε και μπορέσετε ένα ταξίδι στις Αζόρες! Είναι ταξίδι ζωής!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στην τελευταία της ανάρτηση από το ταξίδι της στην Πορτογαλία.

Δες τις φωτογραφίες από το ταξίδι της

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More