Μαντώ Γαστεράτου – Το μήνυμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη για τις εγκυμοσύνες τους

Η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της έστειλε μήνυμα… συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη με αφορμή την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη μέρα της περιγράφοντας με μηνύματα την καθημερινότητά της, αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, λίγο πριν γεννήσει.

«Οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα, Ιωάννα Τούνη σε νιώθω», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαντώ Γαστεράτου με την Ιωάννα Τούνη να αναδημοσιεύει την ανάρτησή της σχολιάζοντας: «Ευτυχώς δεν είμαι μόνη».

Αφορμή για το σχόλιο φαίνεται πως στάθηκε η πρόσφατη δήλωση της Ιωάννας στο instagram: «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά».

Η Μαντώ Γαστεράτου πρόσφατα διοργάνωσε ένα απογευματινό baby shower λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ περνά αρκετό χρόνο της ημέρας της εντός σπιτιού, θέλοντας να αποφύγει τις υψηλές θερμοκρασίες του Ιούλη, όπως της πρότεινε ο γυναικολόγος της  – Δες ΕΔΩ όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Read More

And More