Μαντώ Γαστεράτου: Βραδινή έξοδος με chic look στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ, που πολλά δημοσιεύματα θέλουν φέτος να συμμετέχει στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη, λάμπει από ευτυχία εν αναμονή του πελαργού και, παρόλο που μέχρι πρότινος δεν γνώριζε το φύλο του μωρού που περιμένει, πριν μερικές μέρες αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί ένα αγοράκι.

Λόγω της καλλίγραμμης σιλουέτας που διέθετε πριν μείνει έγκυος, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει πάρει αρκετά κιλά μέχρι στιγμής. Η κοιλίτσα της, ωστόσο, έχει φουσκώσει αρκετά και οι αλλαγές στη κορμί της σιγά σιγά αρχίζουν να φαίνονται.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια βραδινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς και παρακολούθησε την παράσταση “Ωνάσης: Τα θέλω όλα“, πραγματοποιώντας μια πολύ chic εμφάνιση. Φορώντας ένα maxi floral φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ μας χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της κατά την άφιξή της στο φουαγιέ και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ.

Φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More