Μαντόνα: Παραδέχεται ότι έχασε την κηδεμονία του γιου της και ξεσπά στη σκηνή!

Η Madonna παραδέχτηκε και επί σκηνής το πόσο δύσκολα περνάει μετά την ήττα της να κρατήσει την κηδεμονία του 15χρονου γιου της Ρόκκο. Ο Ρόκκο Ρίτσι προτίμησε να ζήσει με τον πατέρα του Γκάι στο Λονδίνο και δεν θέλει να ζήσει με την 57χρονη μητέρα του στη Νέα Υόρκη έτσι το δικαστήριο για την κηδεμονία αποφάσισε ότι ο Ρόκκο μπορεί να ζήσει με τον πατέρα του, ο οποίος αναλαμβάνει και τα βάρη της κηδεμονίας.


Ο Γκάι Ρίτσι με τη νέα του σύζυγο και τον Ρόκκο σε έξοδό τους στο Λονδίνο

Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού, Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο όταν ο Ρόκκο εγκατέλειψε το σπίτι του και τη μητέρα του και πήγε να ζήσει στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με τον πατέρα του, την νέα του σύζυγο και τα ετεροθαλή αδέλφια του, χωρίς να ενημερώσει τη μητέρα του αλλά και παραβαίνοντας τους όρους της κηδεμονίας.


Μετά από σκληρή μάχη και εκατέρωθεν κατηγορίες (η Μαντόνα κατηγόρησε τον Γκάι ότι δεν προσέχει αρκετά το γιο τους μετά από φωτογραφίες του Ρόκκο να πίνει αν και ανήλικος σε διασκέδαση στο Λονδίνο) η βασίλισσα της ποπ ηττήθηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί παρά να αφήσει το γιο της να ζήσει με τον πατέρα του.

Έθεσε όμως κάποιους αυστηρούς όρους με σκοπό να εξασφαλίσει το καλό του γιου της. Μεταξύ άλλων ζητάει από τον πρώην σύζυγό της να είναι ξεκάθαρες οι διευθετήσεις για το πότε μπορεί να βλέπει το γιο της, ο Γκάι Ρίτσι να φροντίσει για την ασφάλεια του Ρόκκο με τους κατάλληλους bodyguards, να τεθούν όρια στον Ρόκκο για τις ώρες που βγαίνει έξω αλλά και για το τι κάνει, να επικοινωνεί τακτικά με τα αδέρφια του (τη Λούρδη, τον Ντέιβιντ και τη Μέρσι) αλλά και το επόμενο δικαστήριο για την κηδεμονία να γίνει στην Αμερική και όχι στη Μεγάλη Βρετανία.

Η βασίλισσα της ποπ είναι συντετριμμένη σύμφωνα με τους φίλους της και αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη συναυλία της στη Νέα Ζηλανδία όπου η Madonna αφιέρωσε στο γιο της το τραγούδι La vie en rose λέγοντας : “Δεν υπάρχει πιο ισχυρή αγάπη από αυτή της μητέρας για το γιο της και αν μιλήσω λίγο ακόμα γι’ αυτό θα κλάψω! Αλλά θα ήθελα να του αφιερώσω αυτό το τραγούδι. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι για έναν άντρα, αλλά θα γίνει κι εκείνος κάποτε ένας άντρας. Ελπίζω ότι το ακούει κάπου και ότι ξέρει πόσο πολύ μου λείπει”.

Read More

And More