Μάρα Δαρμουσλή: Έγινε κουμπάρα στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενη από τον μικρότερο γιο της – Φωτογραφίες

Στα Κύμινα Θεσσαλονίκης ταξίδεψε η Μάρα Δαρμουσλή με τον μικρότερό γιο της για ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός.

Συγκεκριμένα η Μάρα Δαρμοσλή ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής της, καθώς έγινε κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο φιλικού ζευγαριού της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίος ποζάρει με το νεόνυμφο ζευγάρι αλλά και με τον γιο της, Μιχάλη.

Η Μάρα Δαρμουσλή για την ξεχωριστή περίσταση επέλεξε μια λαδί δημιουργία ενώ για τον μικρό της επέλεξε πιο γήινες αποχρώσεις, οι οποίες όμως ταίριαζαν απόλυτα και με την δική της εμφάνιση.

Τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Μάρα Δαρμουσλή στο Instagram τις συνόδευσε και με ένα μακροσκελές μήνυμα γράφοντας: «Κουμπάρα στο χωριό του πατέρα μου, τα Κύμινα. Είχα την τιμή να στεφανώσω τον Κώστα και τη Σάρα από τη Λουϊζιάνα, πάντα δυνατοί κι ερωτευμένοι να είστε! Συνεχίζουμε μια παράδοση 4 γενεών. τι εννοώ;!

Ο πατέρας μου πάντρεψε τον προπάππο του Κώστα, βάφτισε τον πατέρα του, Αντώνη, τον πάντρεψε, βάφτισε το γαμπρό, αλλά λόγω ηλικίας αδυνατούσε να τους παντρέψει κι έτσι πήρα τη σκυτάλη εγώ! Κι όπως λέει ο πατέρας μου «το σκυλί του κουμπάρου σου να περνάει, θα πρέπει να το σέβεσαι». Εσείς, τι έθιμα ιδιαίτερα έχετε στον τόπο σας για το γάμο;».

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More