Μάρα Δαρμουσλή: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον! Αγκαλιές και φιλιά με τον νέο της σύντροφο [pics]

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν την Μάρα Δαρμουσλή να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κρητικού σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, η σαγηνευτική ηθοποιός το διέψευσε κατηγορηματικά στο κοντινό της περιβάλλον, λέγοντας πως με τον Βασίλη είναι μόνο φίλοι. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, η Μάρα Δαρμουσλή έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να προστατεύσει τον γιο της Άγγελο από το να ακούει και να μαθαίνει ανυπόστατες φήμες.

Βέβαια ο έρωτας δεν κρύβεται και το πρώην μοντέλο πλέον νιώθει πιο σίγουρη και ασφαλής από ποτέ στο πλευρό του Βασίλη Τσατσάκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μάρα και τον γοητευτικό σεφ σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι σε άκρως διαχυτικές στιγμές. Μπορεί η ηθοποιός να είχε διαψεύσει τη σχέση της, ωστόσο οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την αλήθεια…

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και τα… φωτογραφικά φλας!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ποιος είναι ο Βασίλης Τσατσάκης

Με κρητική καταγωγή (γεννήθηκε στο Ηράκλειο), ο Βασίλης Τσατσάκης ζυμώθηκε από μικρός με τη μαγειρική τέχνη, αφού η οικογένειά του διατηρούσε ταβέρνα με παραδοσιακή κρητική κουζίνα και έχει αγαπήσει από παιδί τις μαρμίτες και τις γεύσεις. Συνεργάσθηκε με μια ολόκληρη σειρά γνωστών εστιατορίων. Ο Βασίλης Τσατσάκης, αγαπάει πολύ τα μαγειρευτά με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά, κάτι όχι πολύ συνηθισμένο, και δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της ξεχωριστής θαλασσινής γεύσης του κάθε υλικού.

Η ικανότητά του να συνδυάζει τα ψάρια και τα θαλασσινά με τα πιο αγαπημένα ελληνικά λαχανικά και αρωματικά βότανα για να δημιουργήσει ξεχωριστά πιάτα με απίστευτη νοστιμιά, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το γαστρονομικό του ύφος.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More