Μάρα Δαρμουσλή: Για baby swiming με τον γιο της – Το απολαυστικό βίντεο

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και 6 μήνες Μάρα Δαρμουσλή, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον δεύτερό γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Η ηθοποιός έγινε μανούλα για δεύτερη φορά τον περασμένο Ιανουάριο και από εκείνη την ημέρα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, αφού πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του πρίγκιπά της με τον οποίο είναι πραγματικά αχώριστοι.

Η τρυφερή μαμά φροντίζει να περνάει πολύ δημιουργικά τον χρόνο της με τον γιο της, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και πολλές φορές δεν διστάζει να τα μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα social media.

Πριν από λίγο καιρό, η Μάρα Δαρμουσλή είχε αποκαλύψει πως η αγαπημένη της δραστηριότητα με τον γιο της, είναι το baby swimming. Το πρωί της Δευτέρας 11/7 η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από την πισίνα με τον μικρό της, ο οποίος προσπαθεί να μάθει κολύμπι.

«Το baby swimming το ξεκινήσαμε με λίγο φόβο και άγχος και κατέληξε η αγαπημένη μας συνήθεια. Το μωρό γεννήθηκε την εποχή της μάσκας, δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας. Περάσαμε κορονοϊό με τον μικρό, πριν καν σαραντίσουμε. Μετά από μένα ο πρώτος που τον κοίμισε ήταν ο μεγαλύτερος γιος μου. Θέλω να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου» εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μάρα Δαρμουσλή.

Να προσθέσουμε πως η Μάρα Δαρμουλή το απόγευμα της Κυριακής 10/7 έκλεισε έξι μήνες από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της και έτσι η ίδια ανήρτησε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο του πρίγκιπα της και το συνόδευσε γράφοντας: «Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουτσουρεκάκι μου…απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ ‘ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις, για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς,24/7 αχώριστοι.. τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου, μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι’ αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..
Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

Read More

And More