Μάρα Δαρμουσλή: Η βόλτα με τον γιο της μετά τις δύσκολες στιγμές – Φωτογραφία

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μάρα Δαρμουσλή και την οικογένειά της, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 24/4, το ιταλικό εστιατόριο Ristorante Cavaliere στην Νέα Σμύρνη δέχθηκε εμπρηστική επίθεση με συνέπεια να καεί ολοσχερώς. 

Ο καταξιωμένος σεφ Βασίλης Τσατσάκης, σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή διέθετε ποσοστό του καταστήματος ενώ ήταν και ο υπεύθυνος της κουζίνας. Οι δυο τους μαζί με τους υπόλοιπους συνδιοκτήτες δημιούργησαν πριν έναν χρόνο με αγάπη και κέφι ένα εστιατόριο, το οποίο είχε καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία της ιταλικής κουζίνας στην περιοχή.

Όταν άνοιξε το μαγαζί, η Μάρα Δαρμουσλή ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της – το πρώτο με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη – και λίγο αργότερα έγινε το στέκι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της.

Η ίδια μάλιστα, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το δυσάρεστο γεγονός, προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της και ιδιαίτερα στον μικρότερο γιο της, με τον οποίο περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Σήμερα μάλιστα, μητέρα και γιος εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν να απολαύσουν την βόλτα τους, γεγονός που γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More