Μάρα Δαρμουσλή: Κάνει aerial yoga και εντυπωσιάζει! Video

Μάρα Δαρμουσλή: Κάνει aerial yoga και εντυπωσιάζει! Video | tlife.gr

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι μία πολύ λαμπερή γυναίκα! Το διαπεραστικό της βλέμμα και η μεσογειακή της ομορφιά είναι μερικοί από τους λόγους που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρξε ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα, πλέον όμως την έχει κερδίσει η υποκριτική και οι συμμετοχές της σε θεατρικές παραστάσεις είναι αρκετές.

Η Μάρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα – συγκεκριμένα με τον γιο της – και κάνει πράγματα τα οποία την ευχαριστούν και την κάνουν να νιώθει όμορφα. Ένα από αυτά είναι και η aerial yoga, η οποία είναι η αγαπημένη της γυμναστική αφού την χαλαρώνει και την κάνει να διατηρείται σε φόρμα.

View this post on Instagram

Επέστρεφε συχνά και παίρνε με, αγαπημένη αίσθησις επέστρεφε και παίρνε με— όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη, κ’ επιθυμία παληά ξαναπερνά στο αίμα· όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται, κ’ αισθάνονται τα χέρια σαν ν’ αγγίζουν πάλι. Επέστρεφε συχνά και παίρνε με την νύχτα, όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται… 🖤 @underarmourgr @underarmour @underarmourwomen 🖤🖤🖤 #actress #aerialfun #training #joy #instafit #moulin #silkacrobatics #fun #aerialsilks #darmousli #maradarmousli #acrobatics #videooftheday #fit #fitness #fitforfun #aerial #happiness #aerialist #iwill #μάρα #μάραδαρμουσλή #greekpoetry #greek

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli) on

READ more