Μάρα Δαρμουσλή: Μας δείχνει καρέ καρέ πόσο φούσκωνε η κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Αντίστροφα μετρά πλέον η Μάρα Δαρμουσλή για να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα! Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έκανε γνωστό πριν μερικές ημέρες περιμένει ξανά αγοράκι.

Η Μάρα Δαρμουσλή, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη, μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ καρέ πόσο φούσκωνε η κοιλίτσα της κάθε μήνα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Ένα κολάζ, κάποιες μέρες με φως, κάποιες με λάμπα, κάποιες με όρεξη, με ανακατωσούρα, κάποιες με λαχτάρα, άλλες με φόβο, κάποιες με κούραση, άλλες με χαμόγελο, άλλες με αγωνία… κι όμως, όλες πρόσωπα της χαράς.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε και πάει να τελειώσει! Να τελειώσει ή μήπως τώρα ξανά ξεκινάει;; Σύντομα θα μάθω, κι ελπίζω να μη σταματήσω να μαθαίνω, η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει… Θα προσπαθήσω ξανά, θα τα πάω καλύτερα αυτή τη φορά και θα διορθώνω, όσο προλαβαίνω, ότι αμέλησα… μάλλον αυτή είναι η λίστα ευχών μου για 2022… για ευχαριστήριο μήνυμα ξεκίνησα, μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα… υγεία, τύχη, πίστη» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

Read More

And More