Μάρα Δαρμουσλή: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο της!

Την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πήραν η γνωστή ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή και ο σύντροφός της κρητικός σεφ, Βασίλης Τσατσάκης. Ο γάμους τους όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο peak τους.

H Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην εφημερίδα “Reallife” για τον επικείμενο γάμο της αναφέροντας μεταξύ άλλων:«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια.

Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό”, ανέφερε η μέλλουσα νυφούλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να χαρίσει ένα αδερφάκι στον 14χρονο γιο της, Άγγελο – από τον πρώτο της γάμο με τον πρωταθλητή του Muay Thi, Παύλο Καπώνη. «Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα».

 

Read More

And More