Mάρα Δαρμουσλή: Σέξι εμφάνιση στη θεατρική σκηνή! [pics]

Συνεχίζει να είναι μια πανέμορφη γυναίκα αλλά έχει αποφασίσει να αφήσει το modeling για την υποκριτική! Η Μάρα Δαρμουσλή φέτος πρωταγωνιστεί σε δυο θεατρικές παραστάσεις και χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης” στο θέατρο Αργώ. Η Μάρα υποδύεται στο έργο τη σέξι Λιζέτ και εντυπωσιάζει… “Το θέατρο είναι ζωντανό είναι κάθε φορά είναι μια σχέση που χτίζεται και γκρεμίζεται εκείνη την ώρα μπροστά στο κοινό” έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της!

Σπύρος Σπαντίδας-Μάρα Δαρμουσλή-Εμμάνουελ Μανιός

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η AbyssΟn Productions παρουσιάζει το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι μεταμφιέσεων -από τις 14 Νοεμβρίου, και κάθε Τετάρτη και Κυριακή- στο «Θέατρο Αργώ – Αιμιλία Υψηλάντη». O Εμμάνουελ Μανιός παρουσιάζει με χιούμορ και ιδιαίτερη ματιά την ρομαντική κωμωδία του σπουδαίου Γάλλου Πιερ ντε Μαριβώ, με 8 ηθοποιούς επί σκηνής: οι Σπύρος Σπαντίδας, Μάρα Δαρμουσλή, Έλενα Μεντζέλου, Πάνος Καρμάτης, Γιώργος Ζώης, Βαλίσια Βύζα, Ντάνιελ Εμίλιο & Kοσμάς
Zαχάρωφ, συμμετέχουν σε μία συναρπαστική ίντριγκα, γεμάτη εκπλήξεις και ερωτικά γαϊτανάκια.
Η Υπόθεση: Η όμορφη, νεαρή Σύλβια επιθυμώντας να μάθει περισσότερα για τον νεαρό που ο πατέρας της διάλεξε για σύζυγό της, αποφασίζει να αλλάξει θέση με την υπηρέτριά της, όταν μαθαίνει πως έρχεται να την γνωρίσει. Δεν ξέρει, όμως, πως και ο νεαρός Δοράντης έχει επιλέξει να κάνει το ίδιο. Αυτό το παιχνίδι μεταμφιέσεων, με μαέστρο τον ίδιο τον πατέρα της Σύλβιας, οδηγεί σε συναισθηματικά μπερδέματα και μια γλυκιά διαμάχη ανάμεσα στις τάξεις και τα φύλα.
Δύο ζευγάρια ερωτεύονται αγνοώντας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, αποδεικνύοντάς μας πως η καρδιά ακολουθεί πάντα το δικό της δρόμο!
Πρόκειται για ένα έργο ύμνο στον έρωτα, γραμμένο από έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς, τον Μαριβώ, οι κωμωδίες του οποίου – μετά από αυτές του Μολιέρου – είναι οι περισσότερο παιγμένες στο Γαλλικό Θέατρο.

Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο: Πιερ ντε Μαριβώ, Μετάφραση-Διασκευή: Μαίρη Σάββα
Σκηνοθεσία: Εμμάνουελ Μανιός, Σκηνικά: Εμμάνουελ Μανιός, Κοστούμια: Agathi by Kika
Φωτισμοί: Αγγελος Παπαδόπουλος, Μουσική: Εμμάνουελ Μανιός & Μανώλης Καπαράκης
Χορογραφίες: Ντάνιελ Εμίλιο & Ζωή Πουλή, Hair Styling: Δημήτρης Εφραίμ
Φωτογραφίες: AbyssOn Productions, Video Παράστασης: AbyssOn Productions
Διεύθυνση Παραγωγής: Γεωργία Σαραντοπούλου
Ερμηνεύουν: Σπύρος Σπαντίδας (Δοράντης), Έλενα Μεντζέλου (Σύλβια), Μάρα Δαρμουσλή (Λιζέτ), Πάνος Καρμάτης
(Μάριος), Κοσμάς Ζαχάρωφ (Οργκόν), Γιώργος Ζώης (Αρλεκίνος), Βαλίσια Βύζα (Ζυστίν), Ντάνιελ Εμίλιο (Υπηρέτης).

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More