Μάρα Δαρμουσλή – Τάσος Δαρδαγάνης: Η βραδινή έξοδος που ενισχύει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι!

Το έρωτά στο πρόσωπο του σκηνοθέτη Τάσο Δαρδαγάνη φαίνεται πως βρήκε η Μάρα Δαρμουσλή, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Και να που ήρθε και μια κοινή τους έξοδος στο θέατρο για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το σενάριο ενός τρυφερού ειδυλλίου.
Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και ο σκηνοθέτης γνωρίζονται πολλά χρόνια, η γνωριμία έγινε φιλία και μετά από το χειμώνα που πέρασαν μαζί στη θεατρική παράσταση “Η γυναίκα με τα μαύρα” (την σκηνοθέτησε ο Τάσος) έγιναν αχώριστοι και ήρθαν πιο κοντά… Έτσι η φιλία έγινε κάτι παραπάνω και οι δυο τους ερωτεύτηκαν!

Άνθρωποι όμως χαμηλών τόνων και οι δυο τους κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση τους. Ωστόσο, ξέρουν ότι δεν χρειάζεται και να κρύβονται και γι’ αυτό οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης “Η πόρνη από πάνω” στο θέατρο Βρετάνια.
Να σημειώσω όμως, ότι και η Μάρα Δαρμουσλή κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της. Και προσπαθούσε να είναι διακριτική τόσο στο διαζύγιό της με τον πυγμάχο, Παύλο Καπώνη, με τον οποίο έχει ένα πανέμορφο αγοράκι – τον Άγγελο-, αλλά και στην προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο από το “Κάτω Παρτάλι”.

Read More

And More